ارائه بسته‌بندی گوشت مرغ در اردبیل با کد‌‌ رهگیری جهت جلوگیری از تخلف

code[1]صادق صالحی  در حاشیه هماهنگی اجرای این طرح تصریح کرد: این طرح بر اساس سیاست جدید دامپزشکی برای اولین بار اجرا می شود و به دنبال به صفر رساندن تخلفات بهداشتی است.

وی با اشاره به اینکه پنج کشتارگاه صنعتی طیور در استان دایر است، افزود: در فاز اول اجرای این طرح در کشتارگاه های اردبیل و نمین اجرا شده و به دلیل اینکه نیازمند برخورداری کشتارگاه از اینترنت پرسرعت است تا یک ماه آینده در سایر کشتارگاه های استان اجرا خواهد شد.

مدیر کل دامپزشکی استان تصریح کرد: از طریق کد رهگیری اطلاعاتی از قبیل محل توزیع، محل کشتار و محل تولید گوشت، شماره خودرویی که انتقال آن را انجام داده، نام مرغدار، نام کشتارگاه و تاریخ کشتار قابل ردیابی است.

صالحی با تاکید به اینکه این طرح بیش از شهروندان برای دامپزشکی قابل استفاده است، افزود: در عین حال شهروند با ارسال کد رهگیری به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ می تواند شکایت خود را نسبت به سلامت گوشت اطلاع رسانی کند و ما با پیگیری زنجیره تولید متوجه تخلفات خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه این سامانه کشوری است و تا حد قابل توجهی در کاهش تخلفات بهداشتی حوزه گوشت سفید تاثیر گذار خواهد بود، افزود: در کشتارگاه تا زمانی که گواهی بهداشت لاشه تائید نشده است این کد صادر نمی شود و به همین دلیل امکان کشتار مرغ بیمار به صفر خواهد رسید. به گفته مدیر کل دامپزشکی استان در عین حال فعالیت مرغداری های غیر مجاز نیز محدود شده و امکان پیگیری شکایات مردمی نیز فراهم خواهد شد.

مرجع : مهر نیوز

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code